Kvällens middag blev älgskav från lilla Norrland. Trots ett långt telefonsamtal i ett kritiskt skede så blev det här väldigt gott. Såsen gjordes på några åldrade tomater som fick puttra i lite buljong, enbär, lite vitt vin, äppelgele därefter tillsattes creme fraiche, salt och peppar. Älgskaven bryntes i stekpanna och tillsattes därefter till såsen. Puttra en stund. Till detta serverades Saltås eminenta vildrismix och lite ostgratinerad broccoli. Själv drack jag en ekologiskt – kanske till och med biodynamiskt – chablis från Brocard.
23 januari 2012 kl. 0:27 |
Hej.
Var har lilla norrlan tagit vägen?
Tacksam för tips
23 januari 2012 kl. 7:04 |
Hej Kent,
Kul med en kommentar på Farsan blogg. Jag har inte sett till dem på länge. Ska undersöka saken.
23 januari 2012 kl. 7:07 |
Butiken är stängd: http://www.hammarbysjostad.info/nyheter-hammarby-sjostad/lilla-norrland-har-stangt-regnbagens-barnklader-tar-over.html
25 januari 2012 kl. 0:25 |
Mm, ja sé de.
Vagö´vi? jà måst ha käk,jà : )
Nä,allvarligt…Har det varit nån olycka eller så? Vet ju att grabbarna e lite gas-glada…orolig.
Well, ja finns kvar här, men hungrig nu. Frysen tom,firmafest inom kort. Tel-nr???
Vattenskoter/snöskoter sthlm..
25 januari 2012 kl. 0:26 |
Kent.
Ring